Skip to content

Патека:Насловна
ЦСОО - МОН

 Се доделија дипломи за ученици и ментори во рамките на проектот “Лидер на струка”

 
ЈАВЕН ПОВИК ОД БРИТАНСКИ СОВЕТ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ИЗГОТВУВАЧИ НА НАСТАВНА ПРОГРАМА

______________________________________________________________________________________

Јавен конкурс за избор на надворешни соработници во стручните тимови за изработка на стандарди на струки/образовни сектори за техничкото образование (средно стручно образование и обука со четиригодишно траење)

 
Работодавачи за практична обука

Формулар за аплицирање на работодавачи за реализација на практична обука на ученици од средното стручно образование.

ПОПОЛНЕТИТЕ ФОРМУЛАРИ ДА СЕ ИСПРАТАТ НА: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
Јавен повик за EPESI проект

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА - ЛАП ТОП со Европско потекло.

Отворен повик за прибирање понуди за организирање настани (конференции)

 
Јавен повик - МОН
Јавен повик за интерес за доставување на адаптирани учебници од странство за средно стучно тригодишно образование
 
Лидер на струка
КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЌЕ...
 
SwissContact
Потпишан Меморандум за разбирање меѓу Центарот за стручно образование и обука и Програмата за зголемување на пазарната работливост

 
Државни натпревари 2014
Резултати од државни натпревари 2014
 
Повик за изразување на интерес

Заеднички проект на Европската унија и Советот на Европа
„Регионална поддршка за инклузивно образование“

Образец за пријавување
Повик за изразување на интерес

Fletë aplikimi
Thirrje për shprehje interesi

Başvuru formu
İlgi beyanı daveti

 

 
Информација- Завршен настан твининг проект

Центарот за стручно образование и обука, Скопје и Центарот за стручно образование,  Љубљана,  Ве информираат дека на 23.5.2013 (четврток) во ЕУ Инфо Центарот со почеток во 10 часот ќе се одржи завршниот настан на твининг проектот , финансиран од ЕУ „Поддршка на модернизација на системот за образование и обука„. На настанот ќе бидат презентирани завршните резултати од проектот.

Агендата на настанот e достапна тука .

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020