Aftësim/Formësim profesional me kohëzgjatje dyvjeçare
Arsim profesional për profesione (trevjeçar i reformuar)
Plane mësimore
Programe mësimore
Viti i I-rë – Përpunues i mishit:
Viti i I-rë – Furrtar:
Viti i II-të – Përpunues i mishit:
- Mikrobiologjia e ushqimit
- Mësimi praktik
- Teknika e procesit
- Teknologjia e mishit dhe produkteve të mishit
Viti i II-të – Furrtar:
Viti i III-të – Përpunues i mishit:
Viti i III-të – Furrtar:
Arsim teknik (katërvjeçar)
Plane mësimore – Dizajnim modular
Programe mësimore – Dizajnim modular
VITI i I-rë – Teknik laborant kimie, Teknik i ushqimit, Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike, Teknik i mbrojtjes së ambientit jetësor
VITI i II-të – Teknik laborant kimie, Teknik i ushqimit, Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike, Teknik i mbrojtjes së ambientit jetësor
VITI i II-të – Teknik laborant kimie, Teknik i mbrojtjes së ambientit jetësor
VITI i II-të – Teknik i ushqimit
VITI i II-të – Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike
VITI i III-të – Për të gjitha profilet:
VITI i III-të – Teknik i laboratorit kimik, Teknik i mbrojtjes së mjedisit jetësor, Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike, Teknik i ushqimit:
VITI i III-të – Teknik i mbrojtjes së ambientit jetësor, Teknik i produkteve kozmetike dhe kimike, Teknik i ushqimit:
VITI i III-të – Teknik i laboratorit kimik, Teknik i mbrojtjes së mjedisit jetësor, Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike:
VITI i III-të – Teknik i ushqimit; Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike:
VITI i III-të – Teknik i laboratorit kimik, Teknik i mbrojtjes së mjedisit jetësor:
VITI i III-të – Teknik i laboratorit kimik:
- Biokimia
- Analiza instrumentale
- Kontrolli i procesit të prodhimit
- Standardet dhe standardizimi
- Të mësuarit nëpërmjet punës te punëdhënësi
- Mbrojtja e ambientit jetësor dhe e punës
VITI i III-të – Teknik i ushqimit:
- Aditivët, erëzat dhe pijet
- Përgatitja dhe trajtimi i produkteve ushqimore
- Teknologjia ushqimore me prejardhje bimore
- Të mësuarit përmes punës tek punëdhënësi
VITI i III-të – Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike:
VITI i III-të – Teknik i mbrojtjes së ambientit jetësor:
- Mikrobiologjia
- Burime rinovuese të energjisë
- Zhvillim i qëndrueshëm
- Mësimi nëpërmjet punës te punëdhënësi
- Ndotja dhe mbrojtja e ujit, tokës dhe ajrit
VITI i IV-të – Teknik i laboratorit kimik, Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike:
VITI i IV-të – Teknik i mbrojtjes së mjedisit jetësor, Teknik i laboratorit kimik:
VITI i IV-të – Teknik i laboratorit kimik:
- Analiza e lëndëve djegëse
- Analiza e ushqimit
- Analiza e ujit, tokës dhe ajrit
- Të mësuarit përmes punës te punëdhënësi
VITI i IV-të – Teknik i ushqimit:
- Analiza e ushqimit
- Dietetika
- Higjiena e ushqimit
- Ushqimi dhe të ushqyerit
- Yndyrat, vajrat dhe produktet me origjinë shtazore
- Teknologjia e ushqimit me origjinë shtazore
- Të mësuarit përmes punës te punëdhënësi
VITI i IV-të – Teknik i prodhimeve kozmetike dhe kimike:
- Analiza e produkteve kozmetike dhe kimike
- Rregullimi automatik
- Ekologjia dhe mbrojtja e mjedisit
- Prodhime Inorganike
- Prodhimet organike
- Të mësuarit përmes punës te punëdhënësi
VITI i IV-të – Teknik i mbrojtjes së mjedisit jetësor:
Arsim post-sekondar
Programe për kalueshmëri
Programe të provimeve për kalueshmëri vertikale:
- Analizat instrumentale
- Teknologjia e ushqimit me prejardhje bimore
- Teknologjia e ushqimit me prejardhje bimore