Aftësim/Formësim profesional me kohëzgjatje dyvjeçare
Arsim profesional për profesione (trevjeçar i reformuar)
Plane mësimore
Programe mësimore
Viti i I-rë – Kuzhinier:
Viti i I-rë – Kamerier:
- Gjuhë frënge
- Gjuhë gjermane
- Higjiena dhe ekologjia
- Bazat e hotelerisë dhe puna turistike
- Mësim praktik
- Shërbimi hotelier
Viti i II-të – Kuzhinier:
Viti i II-të – Kamerier:
Viti i III-të – Kuzhinier:
Viti i III-të – Kamerier:
- Gjuhë frënge
- Gjuhë gjermane
- Bazat në kuzhinieri
- Mësim praktik
- Psikologjia dhe komunikimi
- Shërbimi hotelier
Viti i III-të – Pastiçer:
Arsim teknik (katërvjeçar)
Plane mësimore – Dizajnim modular
Programe mësimore – Dizajnim modular
VITI I-rë – Teknik i hotelerisë dhe turizmit
VITI I-rë – Teknik i evenimenteve dhe animacioneve
VITI I-rë – Teknik i hotelerisë për turizëm rural
VITI I-rë – Teknik i hotelerisë
VITI i II-të – Teknik i hotelerisë dhe turizmit
- Puna agjencionale
- Ekonomia e turizmit
- Puna hotelerike
- Sistemet informatike në hoteleri dhe turizëm
- Trashëgimia kulturore historike
VITI i II-të – Teknik i ngjarjeve dhe animacioneve
- Puna agjencionale dhe puna hotelerike
- Ekonomia e turizmit
- Sistemet informatike në hoteleri dhe turizëm
- Trashëgimia kulturore historike
- Shërbimet për ushqim dhe pije
VITI i II-të – Teknik i hotelerisë
- Ekonomia e turizmit
- Kuzhinieri
- Ushqimi dhe pijet
- Sistemet informatike në hoteleri dhe turizëm
- Shërbimi hotelier
VITI i II-të – Teknik i hotelerisë për turizëm rural
- Ekonomia e turizmit
- Sistemet informatike në hoteleri dhe turizëm
- Trashëgimia kulturore historike
- Organizimi i shërbimeve për akomodim
- Shërbimi hotelier
VITI i III-të – Për të gjitha profilet:
VITI i III-të – Teknik i hotelerisë dhe turizmit
- Puna në agjencione
- Format alternative në turizëm
- Animacionet në turizëm
- Puna hotelerike
- Marketingu në turizëm
- Bazat e shërbimit në hoteleri
- Psikologjia e turizmit
- Të mësuarit përmes punës tek punëdhënësi
- Wellnes dhe spa
VITI i IV-të – Teknik i hotelerisë dhe turizmit