Лични услуги

• Масер за мануелна козметичка масажа


• Мајстор козметичар


• Фризер
• Естетичар за нега на раце и нозе
• Козметичар


• Козметички техничар
• Масер за козметичка масажа, велнес и спа
• Оптичар
• Соработник при мерења за корекција на видот
• Стилист естетичар


• Шминкер