Лични услуги

• Мајстор козметичар


• Фризер
• Масер
• Естетичар за нега на раце и нозе
• Козметичар


• Козметички техничар
• Масер за козметичка масажа, велнес и спа
• Оптичар
• Соработник при мерења за корекција на видот
• Стилист естетичар


• Фризер
• Шминкер
• Маникир – педикир