Центар за стручно образование и обука - Електро-техничка струка Skip to content

Патека:Насловна
Електро-техничка струка Испечати Е-пошта

I Година

Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

pdf Електротехника

pdf Електротехнички материјали

pdf Современи технологии на економските сектори на пазарот на труд

pdf Техничка комуникација

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020